Rosättra Båtvarv
Vi är ett modernt båtvarv med en stark och efterfrågad produkt och ca 30 anställda beläget 15 km från Norrtälje. Vi bygger Linjett segelbåtar med moderna metoder och tar även hand om och servar dessa under vintern. Efterfrågan på våra handbyggda Linjettsegelbåtar och tjänster är bra och vi behöver stärka oss för framtida kommande projekt. Våra kunder har mycket höga förväntningar på våra Linjetter och servicearbeten. Vi som arbetar här har en stark känsla för kvalitet och service och sätter alltid båtägaren i fokus. Samtliga personer som arbetar på Rosättra Båtvarv behöver ha ett eget driv och entusiasm för att bidra med som krävs. Arbetet innebär personlig frihet och ansvar som måste kunna hanteras av samtliga anställda på varvet.

Kontakta: Daniel Gustafsson, daniel(a)linjett.se, 0176-766 64